Uusi raportti ennustaa, että NFT: n suosio räjähtää vuoden 2021 aikana

NFT: t pumppaavat juuri nyt, ja uusi raportti tunnistaa enemmän NFT-myyntiä viimeisten 24 tunnin aikana kuin koko vuoden 2020 aikana.

Kanadalaisanalyysiyhtiö NonFungible on julkaissut raportin, jossa ennustetaan, että vuosi 2021 on valmis “uusille härkämarkkinoille NFT-teollisuudessa”

Vaikka NFT: t ovat olleet olemassa siitä lähtien, kun William Entriken, Dieter Shirley, Jacob Evans ja Nastassia Sachs keksivät ERC-721: n tammikuussa 2018, sektori pysyi suurimmaksi osaksi hämäränä vaikeiden salauspiirien ulkopuolella vuoden 2020 loppupuolelle. Vuonna 2020 NFT: n myynti kasvoi 200% yli 9 miljoonaan dollariin.

NFT: n myynti on kuitenkin sittemmin noussut uskomattomalla nopeudella, ja viimeisen 24 tunnin aikana on myyty noin 60 miljoonaa dollaria ei-vaihdettavia merkkejä .

Haettujen NFT-laitteiden arvo on noussut samalla tavoin, kun useat NFT-myynnit ovat toistaiseksi keränneet yli miljoona dollaria kukin helmikuussa. 22. helmikuuta yksi Cryptopunk-sarjan keräilykappale myytiin 550 ETH hintaan, arvoltaan yli miljoona dollaria myyntihetkellä.

Kolme päivää aiemmin toinen CryptoPunk myytiin 800 ETH hintaan 1,55 miljoonaa dollaria myyntihetkellä, kun taas toinen myi neljä päivää sitten 650 ETH.

Raportin mukaan valmistettujen projektipohjaisten NFT-laitteiden kokonaismarkkinakorko oli 338 miljoonaa dollaria vuoden 2020 lopussa. Messarin tutkimusanalyytikko Mason Nystrom uskoo, että tämä luku voi nousta yli 1,3 miljardiin dollariin vuonna 2021.

Nystrom totesi, että taideteollisuus on omaksunut NFT: t, ja se on myynyt yli 120 miljoonan dollarin myynnin suunnittelusta joulukuuhun 2020. Hän totesi myös suuren potentiaalin peli- ja keräilykategorioissa korostaen, että kriittisen infrastruktuurin odotetaan käynnistyvän vuonna 2021.

Ethereum NFT -projekti Ether.Cards on suunnitellut NFT-kortit, joille satunnaisesti annetaan erityisiä hyötyominaisuuksia , kuten alennetut käyttöympäristöpalkkiot, lisääntyneet tulevaisuuden pudotusmäärät tai jopa jaetut rojaltit alustan jatkuvista tuloista. Alustan avulla taiteilijat voivat asettaa arvontoja, bingoja, deathmatcheja ja muita pelejä NFT: lle.

NBA on epäilemättä suurin yritys, joka omistaa ei-korvattavat rahakkeet, yhteistyössä CryptoKittiesin luojan Dapper Labsin kanssa, jotta viimeisen vuoden aikana julkaistaisiin kerättävät NFT: t NBA Top Shot -hetkien muodossa

Viimeisen 24 tunnin aikana yli 34 000 ihmistä vaihtoi koripalloteemaisia ​​kortteja Top Shotin jälkimarkkinoilla, mikä tuotti yli 46,7 miljoonan dollarin kauppaa. Aikaisemmin tänään yksi kortti, jossa oli Lebron James, myytiin 208 000 dollaria Cryptoslamin mukaan .

Useat julkkikset ovat myös yrittäneet hypätä NFT-vaunuun, Lindsay Lohan myi Daft Punk -aiheisen NFT: n 15 000 dollarilla.

Myös venäläinen “taiteilija” yritti hyötyä NFT: stä aiemmin tänään tekemällä videon siitä, kuinka hän syö elävää lepakkoa Euroopan parlamentin edessä NFT: ksi .