Grunnleggere av Tech Giants Skype og Intercom Investing in Bitcoin og Cryptocurrency

Grunnleggerne av Skype og Intercom er de siste høyprofilerte gründere som har gjort sin støtte til Bitcoin offentlig.

Jaan Tallinn, medstifter av telekommunikasjonsappen Skype, forteller Fortune i et nytt intervju at han faktisk beholder det meste av sin personlige formue i kryptovaluta

Tidligere i år donerte Tallinn Bitcoin til USD 316 000 til Faculty, et britisk-basert kunstig intelligensfirma, for å finansiere et program med fokus på risikoen ved AI. I 2018 donerte han Ethereum for rundt $ 434 000 til samme formål.

Eoghan McCabe, medstifter og styreleder for kundemeldingsselskapet Intercom, sier på Twitter at han også støtter Bitcoin.

“Jeg vil gjerne kunngjøre at etter mange år med å ha dablet har jeg hoppet fast på Bitcoin-vognen og vil nå at alle andre skal gjøre det samme.”

McCabe oppfordrer folk til å “hodl” BTC og sier at det nylige institusjonelle engasjementet overbeviste ham om at eiendelen “gikk ordinært.”

McCabe bemerker imidlertid at selskapet hans ikke vil ta i bruk den digitale eiendelen ennå.

“Dessverre. fysikkloven til store selskaper sier at det er år mellom det punktet en grunnlegger synes noe er en god ide, og hans selskap handler på den ideen. Men jeg tror også at Bitcoin ikke passer for oss ennå. ”