Bitcoin onwaarschijnlijk om ooit te handelen voor 25.000 dollar, Peter Schiff Impliceert

  • Het gouden insect Peter Schiff heeft geïmpliceerd dat het onwaarschijnlijk is dat de bitcoin ooit $25.000 zal bereiken.
  • Schiff beweerde dat geen enkel prijspunt hem ooit in paniek zou brengen bij BTC.

De gouden insect en de cryptocriticus Peter Schiff impliceerde dat de bitcoin nooit $25.000 zal bereiken terwijl ook het zeggen van geen prijspunt hem aan ,,paniek-koop.” zou veroorzaken.

Volgens een tweet van 26 juni, gelooft Schiff dat de prijs van een bitcoin nooit 25.000 dollar zal bereiken. De gouden pundit commentaren kwamen in antwoord op een opiniepeiling die door NonSell.com wordt gepubliceerd vragend communautaire leden om de prijs te voorspellen die Schiff aan ,,paniek-kopen” bitcoin zou veroorzaken.

Schiff antwoordde dat geen prijs hem kon bewegen om bitcoin te kopen, en weerlegde de aannemelijkheid van BTC die ooit bij of boven $25.000 handel drijft.

Peter Schiff
@PeterSchiff
Deze peiling is een oplichterij, want geen van de keuzes is juist. Er is geen prijs die hoog genoeg is om #Bitcoin in paniek te brengen. Ook is het onwaarschijnlijk dat Bitcoin ooit daadwerkelijk zal handelen op een van de prijspunten in de poll.

In een volgende tweet, creëerde Schiff zijn eigen opiniepeiling die pret bij zijn crypto-ondersteunende debatpartner, Maximum Keiser prikt. Volgens de opiniepeiling, die meer dan twaalfduizend stemmen opleverde, voorspelden de leden van de gemeenschap dat Keiser de prijs van Bitcoin Era tot nul zou verlagen voordat hij zou verkopen.

Schiff publiceerde ook een reeks tweets waarin hij wees op het gebrek aan invloed op de prijs van bitcoin door de institutionele belegger Grayscale. Schiff beweerde dat ondanks het feit dat Grayscale “meer dan 100%” van alle bitcoin heeft gekocht sinds de halvering van mei, de prijs voor BTC is blijven dalen, wat duidt op een zelfgenoegzaamheid van de walvisinvesteerders.

Peter Schiff
@PeterSchiff
Ondanks dat Grayscale Investment Trust meer dan 100% van alle Bitcoin “ontgonnen” heeft sinds de halvering, is de prijs van #Bitcoin gedaald. Dit wijst er waarschijnlijk op dat Bitcoin-walvissen hun munten uitladen op GBTC-speculanten. Distributie van sterke naar zwakke handen is erg bearish voor de prijs.